Feb 8 Workshops Kodály muziekonderwijs!

We kijken terug op een geweldig Kurtág Festival 2018! Van 16 t/m 18 november jl. gaven gastdocenten Géza en Csaba Szilvay (Colourstrings), Árpád Tóth en László Nemes (Muziek als Vak) les aan bijna 100 deelnemers! Ook de avonden van vrijdag (interview met Reinbert de Leeuw over muziek van Kurtág) en zaterdag (kamermuziek van Kurtág en Ligeti door musici van Asko|Schönberg en studenten van KC) waren een groot succes.

Het volgende Masterclass Weekend staat alweer voor de deur: op 13 en 14 april 2019 staat er weer een weekend in het teken van muziekles op de basisschool!

De eerstvolgende activiteit is nóg eerder: op vrijdag 8 februari organiseert Muziek als Vak een gratis Kodály workshopdag! In samenwerking met de Liszt Academy in Boedapest en The Royal Conservatoire of Scotland presenteren we op die dag de Kodály hub: een online teaching tool in de vorm van een database gevuld met lesmateriaal, songs & games en achtergrondinformatie. Vaste gastdocenten Lucinda Geoghegan en László Nemes zijn ook aanwezig.

Aanmelden kan hier!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *