Masterclass-weekends

19 & 20 November 2022

De aanstaande editie markeert de 10e verjaardag van het fenomeen Muziek als Vak Masterclass Weekend! Sinds de eerste editie in oktober 2012 is er veel gebeurd: niet alleen 19 andere Masterclass Weekends, maar ook de start van een jaarcursus 'Muziek als Vak' én een masteropleiding 'Master of Music According to the Kodály Concept', die beide ook alweer een flink aantal jaar bestaan. Een goede reden voor een extra feestelijke editie!

In november 2022 staat het Masterclass Weekend bewust in het teken van een breed thema: ‘Great Music: Discovering, Learning, Understanding, Teaching’.

Dit brede thema stelt repertoire centraal in de aanpak van muziekonderwijs. "Using musical knowledge and skills to discover, learn, understand, and teach new repertoire. In other words, methodology and musicianship in one."

Naast ons eigen (en steeds verder groeiende!) Haagse docententeam zijn we wederom heel trots dat László Nemes en Árpád Tóth weer acte de presence geven in dit weekend. Bereid je voor op een groot aantal boeiende sessies en workshops rond geweldig repertoire (in alle soorten en maten!).

Of je nu een Kodály-beginner bent, of al jaren ervaring hebt met de methodiek, in het programma voor dit weekend zit voor ieder wat wils. Wat precies? Bekijk hier het programma! Kaarten zijn te koop in onze ticketshop.

Volgende edities:

Masterclass Weekend April: 15 & 16 april 2023